Referenciák

Parkolóházak,fizető parkolók

Mindenki számára könnyű megoldás parkolóházakban és fizető parkolókban elhelyezni az automatáinkat. Az üzemeltetőnek többlet bevétel, a fogyasztónak egyszerű használat. Jegykiadó készülékek mellé ajánljuk elsősorban, akár zsetonos rendszerrel is üzemelve!

Játszóházak,szoláriumok,stb.

Ezekben az ágazatokban is otthon vagyunk, számtalan partnerrel dolgozunk országszerte. Főként zsetonos üzemeltetéssel dolgoznak ügyfeleink, ezért kifejlesztettünk egyfajta "bónusz rendszert" ezzel kapcsolatban, ami nagyban megkönnyíti az üzemeltetést. Egy mozdulattal átvált készülékünk zsetonos rendszerről, sima pénzváltóvá ha arra van szükség!

Autómosók

Kézi autómosók, gépi autómosók kiemelt partnerei vagyunk! Ez az az ágazat amit nem szabad pénzváltó nélkül hagyni, mert itt igazán meglátszik a bevétel kiesés. Akár 40%-os hasznot termel, nincs alkalmazott, egyedül keres pénzt önnek. Számtalan külföldi és belföldi partnereink megkeresését szolgáljuk ki készülékeinkkel, akik csak azt sajnálják, hogy miért nem hamarabb vették fel velünk a kapcsolatot.

Italautomaták,snack kiadó automaták mellé

Biztos bevételt biztosít az üzemeltetőknek! Általában ez az ágazat csak érmével működik, ezért nagy hiba lenne nem használni ebben az iparban a készülékeinket! Egyre nagyobb teret hódít a telepítése. Külföldi cégek szerződött partnerei vagyunk a folyamatos kiszolgálásukban, de itthon is egyre több ügyféllel rendelkezünk!

Összefoglalás

Benzinkutak, autómosók, játszóházak, italautomaták, pakolóházak,de igazából csak a képzelet szab határt, hogy milyen készülék mellé helyezzük saját bankjegyváltó készülékünket! Minden esetben pénzt keres nekünk! Számtalan külföldi és belföldi partnereink választották már szolgáltatásunkat, a versenyképes ár és kiszolgálás miatt. Régi készülékeit is modernizáljuk, teljesen felújítjuk ha arra van igény. Minden készülékünk mellé garanciát vállalunk és 24órás szervizszolgáltatást biztosítunk a zavartalan üzemeltetéshez. Vegye igénybe szolgáltatásainkat és élvezze a biztonságot amit cégünk önnek nyújt.